HALEY'S COMET BREAKFASTCLUB

HALEY'S COMET BREAKFASTCLUB Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 104 beoordelingen
7 apr 2020 om 14:53 Precies binnen een half uur bezorgd zoals was aangegeven. The crack egg met vegan bacon was echt heerlijk. Ook de pannenkoeken waren lekker. Enige minpunt is de prijs in vergelijking met de portie.
7 apr 2020 om 13:21 Eten was goed. Maar zat geen bacon bij zoals aangegevn.
6 apr 2020 om 10:44 Het allerlekkerste eten, dat nog helemaal vers en mooi was bij aankomst. Steevast genieten! (Ik koos een lang tijdvlak dus heb geen goede bezorgtijd om hierbij te zetten, maar ze waren mooi op tijd)
5 apr 2020 om 15:08 Het eten was heerlijk, warm, en snel bezorgd, alleen kregen we in plaats van de bestelde cheesecake een caramel shortbread square. Nu was die ook prima, dus geen klachten hier!
4 apr 2020 om 16:27 Crack egg was delicious!! Love this place!!
4 apr 2020 om 14:22 Zoals altijd weer heerlijk! Eitje en pancakes, de perfecte verjaardagslunch! Bedankt voor de leuke persoonlijke boodschap :) Onze kleine man van 7 maanden heeft ook mee zitten smullen. Bezorging ook erg vriendelijk, top!
31 mrt 2020 om 15:03 Haley's for president. THE BEST FOOD. I really recommend the plant based bacon/ the crack egg. Together with a rose lemonade is my absolute favorite. These people are so amazing.
29 mrt 2020 om 17:49 Was heerlijk!
28 mrt 2020 om 14:36 De cracked egg brioche is en blijft een absolute aanrader! Beste ontbijt van Den Haag
24 mrt 2020 om 14:08 Haley’s never disappoints! Their food is always delicious, and it’s always fresh and hot when it arrives! The best breakfast in town!
23 mrt 2020 om 10:31 I only received half of my order. I sent several messages to thuisbezorg hoping to get my money back with no response. I called the restaurant and they said that they gave the full order and the delivery person was supposed to give me two bags, not one.
17 mrt 2020 om 14:22 Super eten en koffie!